Producent
Cena
-
od
do
Bresaola 100g
Bresaola to długo dojrzewająca szynka wołowa. Ta włoska wędlina z mięsa wołowego najwyższej jakości pochodzi z północnych Włoch. Jest miękka i aromatyczna, ma delikatny, lekko słonawy smak. Idealna w dietach, lekkostrawna, o wysokich wartościach odżywczych i niskiej zawartości tłuszczu.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Coppa / karczek dojrzewający 100gr
Mięso z karkówki wieprzowej o typowej cylindrycznej formie. Idealna do przystawek lub jako dodatek do serów bądź wędlin, a także sałatek. Specjalna obróbka mięsa wpływa na miękkość i jakość tej włoskiej wędliny nadając jej niepowtarzalny smak.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Guanciale 100gr
Guanciale to krótko peklowane mieso wieprzowe z części policzkowej lub pogdarla. Posiada intensywny aromat i charakterystyczną maślaną konsystencję. Podgarle peklowane jest przez 3/4 tygodnie w soli,cukrze i innych przyprawach. Nastepnie jest oczyszczany i ponownie solony i aromatyzowany czarnym pieprzem.
Prawdziwym powołaniem guanciale jest trafienie do sosu Amatriciana oraz do Carbonary.
Doskonale smakuje na surowo pokrojony w cienkie plasterki z pieczywem lub na ciepło do jajecznicy.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Słonina włoska dojrzewająca w marmurze i ziołach 100gr
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin