Opcje przeglądania
Producent
Cena
-
od
do
Producenci
Bresaola 100g
Bresaola to długo dojrzewająca szynka wołowa. Ta włoska wędlina z mięsa wołowego najwyższej jakości pochodzi z północnych Włoch. Jest miękka i aromatyczna, ma delikatny, lekko słonawy smak. Idealna w dietach, lekkostrawna, o wysokich wartościach odżywczych i niskiej zawartości tłuszczu.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Carne salada - surowa wołowina do carpaccio 100g
Carne Salada – wołowina marynowana z Trentino
Delikatna, chuda wołowina marynowana na sucho z solą i ziołami, dojrzewana w aromatycznej zalewie. Idealna w cienkich plastrach na surowo (z oliwą, cytryną, rukolą i Grana) lub krótko obsmażona na płycie. Specjał z Trentino-Alto Adige. Bez glutenu i laktozy.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Coppa / karczek dojrzewający 100gr
Mięso z karkówki wieprzowej o typowej cylindrycznej formie. Idealna do przystawek lub jako dodatek do serów bądź wędlin, a także sałatek. Specjalna obróbka mięsa wpływa na miękkość i jakość tej włoskiej wędliny nadając jej niepowtarzalny smak.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Guanciale 100gr
Guanciale to krótko peklowane mieso wieprzowe z części policzkowej lub pogdarla. Posiada intensywny aromat i charakterystyczną maślaną konsystencję. Podgarle peklowane jest przez 3/4 tygodnie w soli,cukrze i innych przyprawach. Nastepnie jest oczyszczany i ponownie solony i aromatyzowany czarnym pieprzem.
Prawdziwym powołaniem guanciale jest trafienie do sosu Amatriciana oraz do Carbonary.
Doskonale smakuje na surowo pokrojony w cienkie plasterki z pieczywem lub na ciepło do jajecznicy.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
pancetta rustica 100g
Delikatnie dojrzewana włoska pancetta, krojona w cienkie plastry. Pełny, ziołowo-pieprzny aromat i maślana tekstura – idealna do desek, panini, jajek, pizzy i makaronów. Bez glutenu i laktozy.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
PORCHETTA 100g
Porchetta jest jednym z najbardziej znanych produktów dla Regionu Lacjum.
Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Salame spianata łagodna 100g
Salame Spianata Dolce – łagodne salami spłaszczane
Delikatnie doprawione, dojrzewające salami o charakterystycznym „spłaszczonym” kształcie. Cienkie plastry, łagodny smak, wyraźny aromat – idealne na deski, panini, pizzę i aperitivo. Bez glutenu i laktozy.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Salceson włoski 100g
ppa di Testa al Tartufo – włoska galantyna wieprzowa z truflą
Tradycyjna coppa di testa z wyczuwalnym aromatem czarnej trufli. Delikatnie pieprzna, aromatyczna, idealna na cienkie plastry do pieczywa, na deskę wędlin lub z giardinierą. Bez glutenu i laktozy.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Salceson włoski z truflą i skórką pomarańczy 100g
Coppa di Testa – włoska salceson/galantyna wieprzowa
Tradycyjna wędlina z gotowanego mięsa z głowy wieprzowej (poliki, język, skórki), doprawiona pieprzem, czosnkiem i ziołami, formowana w rulon. Soczysta, aromatyczna, idealna na cienkie plastry do pieczywa, z musztardą lub giardinierą. Bez glutenu i laktozy.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
salsiccia puro suino - surowa kiełbasa włoska ok 400g
Salsiccia Puro Suino – świeża kiełbasa 100% wieprzowa
Soczysta, świeża salsiccia z czystej wieprzowiny, doprawiona solą, pieprzem i czosnkiem, w naturalnej osłonce. Idealna na grilla, patelnię, do sosów i pizzy. Bez glutenu i laktozy.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Słonina włoska dojrzewająca w marmurze i ziołach 100g
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Szynka cotto z ziołami 100g
Delikatna, gotowana szynka wieprzowa o subtelnym aromacie rozmarynu, tymianku i pieprzu. Soczysta, krucha, idealna do kanapek, tostów, sałatek i pizzy. Bez glutenu i laktozy.
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin